H&M apgrozījums finanšu gada pirmajos trīs ceturkšņos Latvijā par 25% lielāks nekā pirms gada

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS

Zviedrijas apģērbu ražotāja un mazumtirgotāja «Hennes&Mauritz» (H&M) apgrozījums Latvijā šā finanšu gada pirmajos deviņos mēnešos no 2016.gada 1.decembra līdz 2017.gada 31.augustam bija 296 miljoni zviedru kronu (apmēram 31 miljons eiro), kas bija par 25% vairāk nekā pagājušā finanšu gada pirmajos deviņos mēnešos, liecina kompānijas ceturtdien publiskotais finanšu pārskats.

Salīdzinājumā ar pagājušā finanšu gada pirmajiem trim ceturkšņiem apgrozījums H&M veikalos Latvijā decembrī-augustā pieaudzis par 22% vietējā valūtā eiro. Mūsu valstī ir astoņi grupas veikali.

Igaunijā, kur augusta beigās bija desmit veikali, finanšu gada pirmajos deviņos mēnešos H&M apgrozījums sasniedza 316 miljonus zviedru kronu (33 miljonus eiro), kas bija par 15% (11% vietējā valūtā) vairāk nekā pagājušā finanšu gada pirmajos deviņos mēnešos.

Lietuvā, kur augusta beigās arī bija deviņi H&M veikali, apgrozījums aplūkotajā periodā sasniedzis 297 miljonus zviedru kronu (apmēram 31 miljonu eiro), kas bija par 29% (25% vietējā valūtā) vairāk nekā iepriekšējā finanšu gada pirmajos deviņos mēnešos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu