LDz Rīgā šonedēļ pulcē loģistikas ekspertus no 35 pasaules valstīm. Skaties tiešraidi!

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ, 14.septembrī notiekošajā VAS «Latvijas dzelzceļš» (LDz) konferencē «Globālās transporta kustības izaicinājumi» Rīgā pulcēsies vairāk nekā 400 loģistikas ekspertu no 35 pasaules valstīm, un interesentiem jebkurā pasaules malā tā būs vērojama tiešraidē LDz mājas lapā. Konferences dalībnieku vidū ir gan vairums Eiropas Savienības valstu, gan arī Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Indijas, Japānas, Kazahstānas, Krievijas, Ķīnas, Turcijas, ASV u.c. valstu pārstāvji.

LDz prezidents Edvīns Bērziņš: «Latvijas mērķis ir iezīmēt mūsu valsti Eirāzijas kontinenta un pasaules kartē ne tikai kā vēl vienu loģistikas mezglu, bet gan kā loģistikas izcilības centru, kura cilvēku pieredze, kompetence un uzticamība, infrastruktūras kvalitāte, tehnoloģiju straujā attīstība un nozares kopējā elastīgas pieejas attīstība ikvienam kravu īpašniekam jebkurā pasaules malā ļauj efektīvi vadīt savu biznesu. Radot šo platformu un pulcējot Rīgā ne tikai visaugstākā līmeņa runātājus, bet arī konferences dalībniekus no visiem nozīmīgākajiem šodienas un nākotnes sadarbības tirgiem, esam guvuši apstiprinājumu tam, ka Latvijai kā partnerim uzticas.»

Konferences ietvaros galvenā uzmanība tiks veltīta Latvijas lomai pasaules loģistikas attīstībā, par ko runās Duisburgas ostas, «DHL Global Forwarding» un Indijas Kravu pārvadātāju asociāciju federācijas, kā arī citu globālo transporta un loģistikas tirgus līderu vadība. Vienlaikus daļa konferences būs veltīta ilgtermiņa skatījumam sabiedrības un transporta nozares attīstībā, futūristu un tirgus analītiķu acīm palūkojoties uz nozares tehnoloģiskajiem un cilvēkresursu vadības izaicinājumiem.

Starp konferences lektoriem būs futūrists, humānists, «The Futures Agency» izpilddirektors Gerds Leonhards (Šveice), uzņēmuma PricewaterhouseCoopers Advisory» Centrālās un Austrumeiropas reģiona nodokļu un juridisko pakalpojumu personāla vadītāja Svetlana Kruglova (Krievija), uzņēmuma «DHL Global Forwarding Greater China» augstas pievienotās vērtības pakalpojumu vadītājs Zafers Engins (Ķīna), kā arī «Duisburger Hafen AG» korporatīvās un stratēģiskās attīstības vadītājs Larss Nennhauss (Vācija), uzņēmuma «Siemens Osakeyhtio Mobility Division» direktors Juha Lehtonens (Somija) un Indijas Kravu pārvadātāju federācijas priekšsēdētāja vietnieks Šankars Šinde (Indija).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu