Dzīvokļu piedāvājums Rīgā kopumā augustā samazinājās par 2%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šā gada augustā dzīvokļu piedāvājums Rīgā kopumā, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, nedaudz samazinājās - par 2%. Turpretī piedāvājumu skaits «Arco Real Estate» analizētajos lielākajos Rīgas mikrorajonos augustā palielinājās par 1,2%, teikts «Arco Real Estate» jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Salīdzinot ar 2016.gada augustu, dzīvokļu piedāvājums joprojām bija ievērojami zemāks - kopējais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija mazāks par 29%, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums bija mazāks par 20%.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, «Arco Real Estate» secina, ka vislielākais piedāvājumu skaits augustā bija Purvciemā, Ķengaragā, Āgenskalnā un Imantā. Savukārt vismazākais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī lielākajā daļā no Rīgas mikrorajoniem dzīvokļu piedāvājumu skaits palielinājās, teikts pārskatā. Dzīvokļu piedāvājums augustā visbūtiskāk palielinājās Bolderājā (par 22%), turpretī Iļģuciems bija tas mikrorajons, kurā piedāvājums visbūtiskāk saruka (par 13,4%).

Analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, lielākais piedāvājumu skaits augustā joprojām konstatēts Āgenskalnā, kamēr Teikā tas bija proporcionāli vismazākais.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu