Atjaunota sludinājumu portāla «ss.lv» darbība (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) piemēroto nodrošinājumu atcelšanas šovakar ir atjaunota sludinājumu portāla «ss.lv» darbība, informēja SIA «Internet» valdes loceklis Juris Līnis.

Kā novēroja LETA, sludinājumu portāla saturs patlaban dublējas gan mājaslapā «ss.lv», gan mājaslapā «ss.com», taču logotipā pagaidām lasāms nosaukums «ss.com».

Kā skaidroja Līnis, VID ir pieņēmis lēmumu atjaunot sludinājumu portāla «ss.lv» lietotāja SIA «Internet» saimniecisko darbību, atjaunojot arī domēna vārda «ss.lv» lietošanu. Līdztekus atcelti arī pārējie saimniecisko darbību ierobežojušie lēmumi, piemēram, tiek atsaukti rīkojumi par norēķinu operāciju apturēšanu vairākiem SIA «Internet» bankas kontiem.

Starp pusēm turpinās mediācijas process, ko vada auditorkompānija «PricewaterhouseCoopers» (PwC), piebilda Līnis.

Kā ziņots, pēc VID pieprasījuma «ss.lv» domēna vārds augusta sākumā tika atslēgts. VID bija nolēmis apturēt portāla «ss.lv» darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID bija apturējis arī ar «ss.lv» īpašniekiem saistītā uzņēmuma «Internet» saimniecisko darbību. «Internet» 1.augustā pieņemto VID lēmumu par «Internet» saimnieciskās darbības apturēšanu 3.augustā pārsūdzēja VID ģenerāldirektorei Ilzei Cīrulei.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu