Kučinskis: Ministrijām vēl jāmeklē finanšu līdzekļi iekšējos resursos (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Ministrijām nedēļas laikā ir jāmēģina vēl pārskatīt iekšējos resursus, šodien pēc valdības sēdes žurnālistiem sacīja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Premjers uzsvēra, ka šodien valdība sāka skatīt ar nākamā gada budžetu saistītos jautājumus, kā arī apstiprināja budžeta prioritātes - veselības nozare un aizsardzība.

Tāpat tika apspriesta nākamā gada fiskālā telpa, kas ir virs 60 miljoniem eiro. Ministri arī tika iepazīstināti ar ministriju un neatkarīgo institūciju nākamā gada prioritārajiem pasākumiem. Šī informācija tika pieņemta zināšanai.

«Ņemot vērā, ka rocība nebūs tik liela kā iepriekšējos gados, tika atlikts jautājums par iekšējiem resursiem. Vienojāmies, ka Finanšu ministrija par šīm lietām ar pārējām nozaru ministrijām runās atsevišķi. Daudzus darbus varēsim izdarīt, pārskatot iekšējos resursus,» piebilda premjers.

Kučinskis norādīja, ka nākamgad fiskālā telpa nebūs liela, tāpēc ministri šodien vienojās, ka ministrijām jāiesniedz finansējuma pieprasījumi par trim prioritārajiem pasākumiem. «Visi ministri saprot, ka diskusijas var tupināties tikai par svarīgākajām lietām,» sacīja Ministru prezidents.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu