Nebanku kreditētājs «Money Express» iegādājies kompāniju «Transferta»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Money Express» iegādājusies naudas pārvedumu kompāniju SIA «Transferta», pavēstīja kompānijas pārstāvji. «Money Express» pārstāvji informēja, ka 2017.gada 15.augustā ir pabeigts darījums, kura ietvaros «Money Express» iegādājusies 100% «Transferta» kapitāldaļu.

«Mēs plānojam saglabāt zīmolu «Transferta», lai turpinātu attīstīties ar šo vārdu. Mūsu jaunā sistēma apvienos visas naudas pārvedumu sistēmas, kuras mēs pašlaik piedāvājam, vienā IT risinājumā. Šis risinājums uzlabos klientu apkalpošanas efektivitāti (..). Tuvākajā nākotnē mēs plānojam paplašināt mūsu partneru aģentu tīklu Latvijas teritorijā un Igaunijā, kur mūsu kompānijai patlaban pieder uzņēmums «ME Company», kas arī strādā ar tirdzniecības zīmi «Money Express»,» sacīja «Money Express» valdes loceklis Nikolajs Timofejevs.

«Transferta» nodrošināja «Ria», «KoronaPay», «Unistream», «Contact» un «Leader» sistēmu pakalpojumus Latvijā, savukārt «Money Express» Latvijā līdz šim pārstāvēja visas minētās sistēmas, kā arī «Moneygrm», «Blizko» un ir Lietuvas maksājumu sistēmas «Paysera» aģents Latvijā.

«Tādējādi «Money Express» ir nostiprinājusi savu pozīciju šajā tirgus segmentā,» uzsvēra kompānijā, piebilstot, ka šobrīd Latvijā vēl «Meridian Trade Bank» piedāvā «Unistream» un «Contact» pakalpojumus, bet «Norvik banka» piedāvā «Unistream» pakalpojumus.

2016.gadā «Money Express» apgrozījums bija 616 019 eiro, bet peļņa bija 38 176 eiro. Savukārt «Transferta» apgrozījums pagājušajā gadā bija 245 030 eiro un kompānija cieta zaudējumus 41 792 eiro apmērā. Abas kompānijas ir reģistrētas Finanšu un kapitāla tirgus komisijā kā maksājumu iestādes.

«Money Express» izveidota 2010.gadā. Kompānijas lielākie īpašnieki ir Ukrainas pilsonis Sergejs Naidons (60%) un Krievijas pilsone Viktorija Matuleviča (40%).

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu