Jūlijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Jelgavā, Salaspilī un Kauguros

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jūlijā ir palielinājušās sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Jelgavā, Salaspilī un Kauguros, teikts nekustamo īpašumu uzņēmuma «Arco Real Estate» sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē jūlijā palielinājās par 1,1% un vidējā dzīvokļu cena sasniegusi 527 eiro par kvadrātmetru. 2017.gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieaugušas par 10,1%.

Gada pirmajos piecos mēnešos dzīvokļu cenām Ogrē bija tendence palielināties, jūnijā cenu pieaugums bija apstājies, bet jūlijā cenu kāpums atsākās. Ogrē joprojām ir maz dzīvokļu piedāvājumu, kas ir viens no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem, skaidro «Arco Real Estate».

Kauguros 2017.gada jūlijā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,6% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena sasniegusi 511 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājušās par 8,8%. Pārskatā teikts, ka dzīvokļu cenas Kauguros, salīdzinot ar citām vietām Rīgas apkārtnē, pieaug vislēnāk.

Salaspilī jūlijā dzīvokļu cenas palielinājās par 1,4% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena pieauga līdz 587 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 10,2%. Līdzīgi kā lielākajos Rīgas mikrorajonos, arī Salaspilī dzīvokļu cenas turpina palielināties.

Arī Jelgavā dzīvokļu cenas turpināja palielināties - mēneša laikā cenas pieaugušas par 1,5%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena jūlijā Jelgavā sasniegusi 460 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieaugušas par 14%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu