«Omniva» komercieņēmumi Latvijā sešos mēnešos pieauguši par 65% (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Pasta sūtījumu pakalpojumu sniedzēja «Omniva» komercieņēmumi Latvijā šogad pirmajos sešos mēnešos salīdzinājumā ar attiecīgo laiku pērn pieauguši par 65%, sasniedzot 1,7 miljonus eiro, pavēstīja uzņēmumā.

Pēc kompānijas pārstāvju skaidrotā, izaugsmes virzītājs galvenokārt ir e-komercijas straujā attīstība, augot uzņēmuma ieņēmumiem no vietējā tirgū piedāvātajiem sūtījumu pakalpojumiem, kā arī «Omniva» starptautiskā biznesa.

«Esam priecīgi, ka katru mēnesi strauji pieaug klientu skaits, kas iepērkas internetā un savus sūtījumus izvēlas saņemt tiem ērtā laikā un vietā «Omniva» pakomātā. Esam ievērojami paplašinājuši pakomātu tīklu, klientiem piedāvājot arvien pieejamākas preču saņemšanas iespējas. Šobrīd Latvijā darbojas jau 86 «Omniva» pakomāti, un līdz gada beigām plānojam investēt vēl papildu 0,7 miljonus eiro tīkla pilnveidē gan Rīgā, gan pārējās Latvijas pilsētās,» pauda «Omniva» vadītāja Latvijā Beāte Krauze.

Jau vēstīts, ka «Omniva» apgrozījums pērn pieauga par 89% un bija 2,539 miljoni eiro, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās vairākas reizes un bija 34 476 eiro eiro.

Kompānija dibināta 2012.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2945 eiro. Uzņēmums pieder Igaunijas pasta kompānijai «Eesti Post».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu