«Gemoss» apgrozījums pērn sasniedzis 23,291 miljonu eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Bāru, restorānu un viesnīcu aprīkojuma tirgotāja, kā arī riekstu un žāvēto augļu importētāja SIA «Gemoss» apgrozījums pagājušajā gadā bija 23,291 miljons eiro, kas ir par 1,3% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 3,6%, sasniedzot 1,839 miljonus eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka aizvadītajā gadā uzņēmums nostiprināja pozīcijas visos tirgus segmentos, kā arī palielināja klientu skaitu, atverot mazumtirdzniecības veikalu Liepājā.

Uzņēmums arī turpmāk plāno strādāt esošajos darbības virzienos, paplašinot preču sortimentu augstākas rentabilitātes sasniegšanai, kā arī strādājot pie fasēto riekstu un žāvētu augļu tirgus daļas palielināšanu esošajiem zīmoliem «Zelta rieksts» un «Dienas deva».

Tāpat uzņēmums šogad plāno apgūt jaunus tirgus ārpus Latvijas, kā arī sasniegt stabilitāti apgrozījuma pieaugumā un noturēt peļņu iepriekšējā gada līmenī.

2015.gadā «Gemoss» strādāja ar 22,986 miljonu eiro apgrozījumu un guva peļņu 1,775 miljonu eiro apmērā.

«Gemoss» reģistrēta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir viens miljons eiro, bet tā vienīgā īpašniece ir Ieva Treija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu