«Ryanair» ceturkšņa peļņa pieaugusi par 55%

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Īrijas zemo cenu aviokompānija «Ryanair» šā biznesa gada pirmajā ceturksnī, kas noslēdzās jūnijā, strādāja ar 397 miljonu eiro tīro peļņu, un tas ir par 55% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pirms gada, teikts pirmdien publiskotajā lidsabiedrības paziņojumā.

Peļņas pieaugums galvenokārt tiek skaidrots ar faktu, ka Lieldienas šogad tika svinētas aprīlī, salīdzinot ar martu pirms gada.

Vienlaikus «Ryanair» pirmdien kārtējo reizi brīdināja par ietekmi, ko varētu radīt gaidāmā Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības (ES), kas paredzēta 2019.gada martā.

Pagājušajā piektdienā aviokompānijas izpilddirektors Deivids O’Braiens norādīja, ka lidsabiedrība samazinās lidojumus starp Lielbritāniju un ES, ja Londona un Brisele nespēs līdz 2018.gada septembrim vienoties par nosacījumiem gaisa ceļojumiem pēc izstāšanās no ES.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu