«Rīgas siltums» Brīvības ielā paveicis 55% no šīs sezonas darbiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

AS «Rīgas siltums» Brīvības ielā pašreiz samontējis cauruļvadus 868 metru garumā un paveicis 55,6% no visiem līdz septembrim paredzētajiem darbiem, informēja uzņēmumā.

Lai paaugstinātu siltumapgādes drošību, nodrošinātu siltuma patērētājiem mūsdienu prasībām atbilstošu komforta līmeni un spētu savlaicīgi pieslēgt potenciālos klientus centralizētai siltumapgādes sistēmai, «Rīgas siltums» šogad turpina pērn sāktos apjomīgos siltumtīklu rekonstrukcijas darbus Brīvības ielā.

Darbus plānots pabeigt līdz šī gada 1.septembrim, tie tiek veikti pa posmiem, un kopš remontdarbu sākšanas šī gada 5.jūnijā līdz 17.jūlijam ir izrakti un demontēti vecie cauruļvadi kopā 1069 metru garumā, samontēti jaunie cauruļvadi kopā 868 metru garumā, kā ari aizbērti 823 metri un atjaunoti jeb asfaltēti 763 metri ceļa segums. Kopā līdz šim paveikts 55,6% no visiem darbiem. Darbu izpilde pašreiz apsteidz grafiku par 13,6%.

Jau ziņots, ka Rīgas domes Satiksmes departaments šogad iecerējis veikt remontdarbus Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam. Departaments iepriekš norādīja, ka remontdarbi veicami, kad tiks nomainītas inženierkomunikācijas zem ielas seguma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu