Rīgas Centrāltirgū pērn konstatēti vairāk nekā 2000 tirdzniecības noteikumu pārkāpumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /

Rīgas pašvaldības AS «Rīgas Centrāltirgus», veicot tirdzniecības vietu kontroli, pērn konstatēja un novērsa 2169 tirdzniecības noteikumu pārkāpumus, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā par darbību 2016.gadā.

Tāpat par rupjiem tirdzniecības noteikumu pārkāpumiem noformēti 289 pārkāpumu akti.

Uzņēmums pērn turpināja līdzdarboties drošas pārtikas aprites nodrošināšanā, veicot dezinfekcijas un deratizācijas pasākumus.

Pagājušajā gadā «Rīgas Centrāltirgus» turpināja arī uzraudzīt un kontrolēt nomas līgumu saistības. Pērn noslēgts un administrēts 81 nekustamā īpašuma nomas līgums par telpu un zemes nomu. šo līgumu kopējā vērtība pērn bija 1,113 miljoni eiro, norādīts vadības ziņojumā.

Kā ziņots, «Rīgas Centrāltirgus» apgrozījums pērn bija 6,952 miljoni eiro, kas ir par 1,25% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pērn bija 45 735 eiro, kas ir pieaugums, salīdzinot ar peļņu 2015.gadā, liecina «Firmas.lv» informācija.

Rīgas centrāltirgus dibināts 1930.gada 2.novembrī, bet kā Rīgas pašvaldības uzņēmums darbojas kopš 1995.gada. Tajā ietilpst Centrāltirgus, Āgenskalna un Vidzemes tirgus. «Rīgas centrāltirgus» pamatkapitāls ir 10 327 036 eiro.

Uzņēmuma ieņēmumus pamatā veido maksa par tirdzniecības vietu, telpu, ēku un zemes iznomāšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu