Jūrmalas domē par teju 170 000 eiro izbūvēs gaisa kondicionēšanas sistēmu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Jūrmalas pilsētas domē par teju 170 000 eiro izbūvēs centralizēto gaisa kondicionēšanas sistēmu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Jūrmalas pilsētas dome bija izsludinājusi iepirkuma konkursu par centralizētās gaisa kondicionēšanas sistēmas izbūvi Jūrmalas pilsētas domes administratīvajā ēkā.

Iepirkumā tika saņemti trīs pieteikumi un gaisa kondicionēšanas sistēmu par 169 712 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) izbūvēs SIA «Juneka montāža».

Iepirkuma nolikums paredz, ka centralizēto gaisa kondicionēšanas sistēmu jāizbūvē atbilstoši tehniskajām specifikācijām un SIA «Namejs Pluss» 2017.gadā izstrādāto būvprojektu.

«Juneka montāža» dibināta 2002.gadā un tās pamatkapitāls ir 14 200 eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 903 353 eiro un tas strādāja ar 9144 eiro zaudējumiem. «Juneka montāža» pieder Evijai Matusevičai, liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu