«Latvijas gāzes» akcionāri augustā pārvēlēs padomi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Latvijas gāzes» akcionāri augustā pārvēlēs padomi, teikts kompānijas sniegtajā informācijā biržai «Nasdaq Riga».

Kompānijas pārstāvji informē, ka ir saņemts padomes locekļa Jorga Tumata iesniegums ar vēlmi atkāpties no «Latvijas gāzes» padomes locekļa amata. Tādējādi, atbilstoši Komerclikumam, ir jāpārvēl ir viss kompānijas padomes sastāvs.

«Latvijas gāzes» akcionāru ārkārtas sapulce plānota 15.augustā, bet darbu jaunajā sastāvā padome sāks 1.septembrī.

Akcionāru sapulce tiks izsludināta vismaz mēnesi pirms sapulces norises dienas.

«Latvijas gāzes» padomē strādā 11 cilvēki, tostarp arī Kirils Seļezņovs, Juris Savickis, Olivers Gīze, Hanss Pēters Florens, Nikolass Merigo Kuks, Gijoms Rivrons, Nikolajs Dubiks, Jeļena Mihailova, Vitālijs Hatjkovs un Oļegs Ivanovs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Latvijas gāze» 2016.gadā strādāja ar 392,266 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,8% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 22,9% - līdz 37,506 miljoniem eiro.

«Latvijas gāzes» lielākie akcionāri ir «Gazprom» (34%), «Marguerite Gas II» (28,97%), «Uniper Ruhrgas International» (18,26%) un «Itera Latvija» (16%). «Latvijas gāzes» akcijas kotē «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu