ZM prioritārajiem pasākumiem nākamajam gadam pieprasa € 9 miljonus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Zemkopības ministrija (ZM) prioritārajiem pasākumiem 2018.gadam vēlas deviņus miljonus eiro, aģentūrai LETA pastāstīja ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dagnija Muceniece. Kā skaidroja Muceniece, dažas no ministrijas prioritātēm, kuras plānots īstenot par šo finansējumu, ir Eiropas Savienības (ES) fondu administrēšana, pārtikas uzraudzība un drošums, eksporta veicināšana un augu veselības un augu aprites nodrošināšana.

āpat starp ZM prioritārajiem pasākumiem ir arī zaļā iepirkuma līgumu kontrole (pārtikas produktu piegādei un ēdināšanas pakalpojumiem), arī pedagogu darba samaksas reformas ieviešana Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) un Lauku atbalsta dienesta (LAD) informācijas tehnoloģiju sistēmu uzturēšana.

Kā ziņots, Ministru kabinets šogad 23.martā ārkārtas sēdē atbalstīja rīkojuma projektu par vidēja termiņa budžeta ietvaru 2018., 2019. un 2020.gadam, kā arī valsts budžeta likumprojekta 2018.gadam sagatavošanas grafiku.

Atbilstoši minētajam grafikam ministrijām līdz šā gada 1.jūnijam bija jāiesniedz Finanšu ministrijai un Pārresoru koordinācijas centrā priekšlikumi par prioritārajiem pasākumiem un to īstenošanai nepieciešamo finansējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu