VDI viesnīcu uzņēmumam «Garden Palace» par algu nemaksāšanu darbiniekiem uzliek 1100 eiro sodu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viesnīcu uzņēmums «Garden Palace» savlaicīgi netika samaksājis algas 63 personām, tāpēc Valsts darba inspekcija (VDI) ir nolēmusi uzlikt uzņēmumam 1100 eiro administratīvo sodu, informēja inspekcijā.

Pēc inspekcijā paustā, uzņēmumam ir tiesības mēneša laikā VDI lēmumu pārsūdzēt.

Iepriekš tika ziņots, ka VDI piemērojamais sods par darba tiesību pārkāpumu var būt brīdinājums vai arī sods līdz 1100 eiro. «Garden Palace» nesamaksātās algas 63 personām patlaban izmaksājis pilnā apmērā.

SIA «Garden Palace» darbojas viesnīcu nozarē kopš 2009.gada. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Māris Rjabiņins. 2015.gadā uzņēmums strādāja ar 1 209 47 eiro apgrozījumu un cieta 133 067 eiro zaudējumus, liecina «Firmas.lv» informācija.

«Garden Palace» pieder viesnīcas «Garden Palace», «Royal Square Hotel and Suites» un «Garden Luxury Residence», restorāni «Desiderata» un «Gardenia», bārs «Secret Garden» un tējnīca «Tea & Coffee Garden».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu