Lietuvā mazumtirdzniecības apgrozījums šā gada četros mēnešos bijis par 6,9% lielāks nekā pirms gada

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Mazumtirdzniecības apgrozījums Lietuvā, neiekļaujot vieglo automašīnu pārdošanu un remontu, kā arī sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus, janvārī-aprīlī salīdzinājumā ar pagājušā gada pirmajiem četriem mēnešiem pašreizējās cenās pieaudzis par 6,9% līdz 3,134 miljardiem eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli, liecina piektdien publicētie Lietuvas Statistikas departamenta dati.

Vieglo automašīnu un motociklu pārdevēji un servisa pakalpojumu sniedzēji janvārī-aprīlī Lietuvā strādājuši ar 1,054 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 21% vairāk nekā šajā laika posmā pērn.

Savukārt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju apgrozījums janvārī-aprīlī gada izteiksmē pieaudzis par 4,9% līdz 186,3 miljoniem eiro.

Pēc darbadienām neizlīdzināti dati liecina par mazumtirdzniecības pieaugumu 6,6% apmērā. Vieglo automašīnu un motociklu pārdevēju apgrozījums palielinājies par 18,5%, bet sabiedriskās ēdināšanas sektorā tas pieaudzis par 3,9%.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

    Tēmas

    Svarīgākais
    Uz augšu