Vasaras sezona lidostā uzņem apgriezienus - uz reisiem jāierodas laikus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No starptautiskās lidostas «Rīgā» vasaras lidojumu sezonā tiek piedāvāti daudzi jauni maršruti, tāpēc «pīķa stundās» iespējamas rindas un uz reisiem jāierodas laikus, pauda lidostas pārstāve Laura Karnīte. Vienlaikus līdz ar jaunajām kontroles prasībām attiecībā uz Eiropas Savienības pilsoņiem, kuri šķērsos Šengenas zonas ārējo robežu, rindas iespējamas arī robežkontrolē.

Viņa norādīja, ka no lidostas šajā vasaras sezonā tiek piedāvāti daudzi jauni maršruti un vērojams pasažieru pieplūdums, piemēram, aprīlī lidostā apkalpoja par 16,1% vairāk pasažieru nekā gadu iepriekš un sasniegts apkalpoto pasažieru skaita rekords attiecīgajā mēnesī.

Pēc Karnītes teiktā, «pīķa stundās», piemēram, agri no rīta lidostā var veidoties garas rindas, tāpēc pasažieriem lidostā jāierodas divas stundas pirms reisa.

Kā ziņots lidostā «Rīga» marta beigās sākās vasaras lidojumu sezona, kuras laikā būs iespējams doties uz 89 galamērķiem. Papildus jau esošajiem maršrutiem aviokompānijas vasaras sezonas laikā ceļotājiem piedāvās vēl 16 jaunus galamērķus gan biznesa ceļojumiem, gan atpūtas lidojumiem.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. 2016.gadā lidosta «Rīga» apkalpoja vairāk nekā 5,6 miljonus pasažieru - gandrīz 45% no kopējā Baltijas valstu pasažieru skaita.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu