Jaunas «Hesburger» ēdināšanas vietas izveidē Rīgā investēs apmēram € 1,6 miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Baltijas un Somijas ātrās ēdināšanas ķēde «Hesburger» jaunas ēdināšanas vietas izveidē Rīgā investēs 1,6 miljonus eiro, informē «Hesburger» attīstības direktore Ieva Salmela.

Jaunā ēdināšanas vieta atradīsies Brīvības gatvē 388, Rīgā. Patlaban sākti būvniecības darbi.

Salmela norāda, ka jaunā ēdināšanas vieta tiks izvietota divos stāvos, tajā būs arī atpūtas zona un bērnu laukums, kas atradīsies otrajā stāvā, bet ēkas trešajā stāvā atradīsies biroja telpas.

«Brīvības gatve ir viens no aktīvākajiem un noslogotākajiem ceļa posmiem Rīgā. Šajā Rīgas daļā esam izveidojuši četras ēdināšanas vietas, kuru darbības rādītāji norāda uz augstu klientu interesi, tāpēc izlēmām attīstīt vēl vienu vietu stratēģiski izdevīgā vietā, kurai ir potenciāli liela klientu plūsma,» skaidroja Salmela.

Jau vēstīts, ka «Hesburger» pārdošanas apmēri Baltijas valstīs pērn sasniedza 58 miljonus eiro. Tostarp Latvijā «Hesburger» pārdošanas apmēri 2016.gadā sasniedza 19,8 miljonus eiro, kas, salīdzinot ar 2015.gadu, ir pieaugums par 10,6%. Igaunijā pārdošanas apmēri pieauga par 7% un sasniedza 20,3 miljonus eiro, bet Lietuvā pārdošanas apmēri starp Baltijas valstīm auga visstraujāk - par 25,5%, sasniedzot 17,9 miljonus eiro.

Kopumā ar zīmolu «Hesburger» darbojas vairāk nekā 400 struktūrvienību Somijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Krievijā un Turcijā. «Hesburger» darbinieku skaits pārsniedz 6700.

«Firmas.lv» informācija liecina, ka ķēdi «Hesburger» Latvijā pārvalda 36 uzņēmumi, kas pieder SIA «Rigaburger». Savukārt «Rigaburger» pilnībā pieder Somijas kompānijai «Hes-Pro (Finland)».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu