Ušakova ienākumi pērn € 78 839

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova («Saskaņa») ienākumi pērn sasnieguši 78 839 eiro, liecina viņa amatpersonas deklarācija par 2016.gadu.

Rīgas mēra amatā Ušakovs pērn nopelnījis 28 671 eiro. Kā valdes loceklis Rīgas brīvostas pārvaldē politiķis saņēmis 47 215 eiro. Vēl viņš deklarējis citus ienākumus 2953 eiro apmērā no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras.

Ušakovs pērn pārdevis automašīnu par 10 000 eiro. Viņa īpašumā palikusi viena automašīna - «Toyota Land Cruiser».

Deklarācijā norādīti trīs parādi 37 323 eiro apmērā.

Ušakovs pagājušajā gadā bijis Rīgas plānošanas reģiona attīstības padomes loceklis, kā arī Rīgas brīvostas pārvaldes valdes loceklis. Ušakovs bijis Latvijas Lielo pilsētu asociācijas biedrs. Deklarācijā viņš norādīts kā dibinātājs organizācijām «Latvija – mana Dzimtene» un «Tava Rīga». Politiķis bijis valdē politisko partiju apvienībā «Saskaņas Centrs» un sociāldemokrātiskajā partijā «Saskaņa». Viņš bijis arī organizācijas «Jaunatne par saskaņu» biedrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu