«Swedbank» valdes locekļa amatā iecelts Juris Bogdanovs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elvis Dāgs Vīgants / LETA

«Swedbank» valdes locekļa amatā iecelts atbilstības kontroles vadītājs Juris Bogdanovs, tādējādi papildinot līdzšinējo bankas valdes sastāvu, pavēstīja «Swedbank» mediju attiecību vadītāja Kristīne Jakubovska.

Viņa norādīja, ka Bogdanovs bankas komandai pievienojās 2016.gada decembrī. Pirms tam viņš strādāja «Nordea Bank» vecākā regulējošo prasību eksperta amatā un bija Juridiskā departamenta vadītājs, savukārt vēl pirms tam viņš pieredzi guvis Finanšu un kapitāla tirgus komisijā, Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijā un Finanšu ministrijā.

Bogdanovam ir Latvijas Universitātes maģistra grāds Tiesību zinātnēs un profesionāla jurista kvalifikācija.

«Swedbank» valdē šobrīd strādā arī valdes priekšsēdētājs Reinis Rubenis, Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs, Privātpersonu pārvaldes vadītājs Renārs Rūsis, bankas grupas digitālās stratēģijas vadītājs Ģirts Bērziņš, Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante, Risku pārvaldes vadītāja Ruta Malacanova un Finanšu pārvaldes vadītāja Līga Šķendere.

«Swedbank» vadības komandā ir arī Juridiskās pārvaldes vadītāja Agnese Garda, Personāla pārvaldes vadītāja Agita Jākobsone un Komunikācijas pārvaldes vadītājs Māris Plūme.

Pēc aktīvu apmēra «Swedbank» ir lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu