Finanšu ministre pieļauj, ka Saeima veiks korekcijas nodokļu pamatnostādnēs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Noteikti pieļaujams, ka Saeima veiks korekcijas nodokļu pamatnostādnēs, pēc koalīcijas partiju sanāksmes žurnālistiem sacīja finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Ministre norādīja, ka Finanšu ministrija (FM) apkopos Saeimas deputātu un koalīcijas partneru idejas.

Jebkura ideja, kas atšķiras no pašreiz pamatnostādnēs piedāvātā, tiks vērtēta no diviem galvenajiem aspektiem - vai tas netraumē konkurētspēju un vai tas nepazaudē taisnīgas sadales principus, pauda Reizniece-Ozola.

«Ja būs idejas, mēs veiksim aprēķinus un parādīsim, kā tas izskatās, lai var pieņemt politisku lēmumu. Bet izmaiņas noteikti būs,» uzsvēra ministre.

Kā ziņots, FM saskaņošanai nodevusi nodokļu reformas pamatnostādnes, aģentūru LETA informēja ministrijā. FM nosūtījusi saskaņošanai visām nozaru ministrijām, sociālajiem, kā arī citiem sadarbības partneriem «Valsts nodokļu politikas pamatnostādņu 2018.-2021.gadam» projektu. FM cerēja jau 28.aprīlī to izskatīt Ministru kabineta ārkārtas sēdē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu