Svētku brīvdienās strādās atsevišķas pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

2017.gada valsts svētku brīvdienās – 1.maijā un 4.maijā – pasta pakalpojumus sniegs atsevišķas «Latvijas Pasta» nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, savukārt 5.maijā visas pasta nodaļas strādās saskaņā ar ierasto piektdienas darba režīmu, aģentūru LETA informēja pasta pārstāvji.

Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) piešķirtās pensijas un pabalsti, kuru ikmēneša saņemšanas laiks klienta dzīvesvietā ir 6.datums, tiks piegādāti 3.maijā, savukārt 5.maijā pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums ir 5.un 7.maijā.

«Western Union» naudas pārvedumu pakalpojumi valsts svētku brīvdienās tiks sniegti lielākajā daļā strādājošo pasta nodaļu.

«Latvijas Pasts» nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. «Latvijas Pasts» ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu