«airBaltic» un «Tez Tour» sāks čarterlidojumus ar «CS300» lidmašīnām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šovasar Latvijas lidsabiedrība «airBaltic» un tūroperators «Tez Tour Latvija» kopā uzsāks pasaulē pirmos čarterlidojumus ar «Bombardier CS300» lidmašīnām, informēja «airBaltic».

Vasaras sezonā čarterlidojumi savienos Rīgu ar Antāliju, Heraklionu, Burgasu un Rimini. «airBaltic» uz šīm pilsētām lidojumus veiks vairākas reizes nedēļā.

Tūroperatora «Tez Tour Latvija» valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs skaidroja, ka 2017.gada vasaras sezonā ir plānoti vairāk nekā 200 lidojumi no Rīgas uz Itāliju, Grieķiju, Turciju un Bulgāriju ar moderno «Bombardier CS300» lidmašīnu.

«Visi mūsu čarterlidojumi tiks veikti tieši ar šo «airBaltic» jaunāko un komfortablāko lidmašīnu. Mūsu izvēli par labu «airBaltic» «Bombardier CS300» lidmašīnām noteica arī to efektīvais degvielas patēriņš, kas, salīdzinājumā ar vairumu šīs klases lidmašīnu, ir ievērojami mazāks. Tas nozīmē, ka arī ceļojumu gala cena būs konkurētspējīgāka, īpaši tas izpaudīsies tālo galamērķu lidojumos,» sacīja Paļgovs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, nacionālā aviokompānija Kanādas ražotājam «Bombardier» ir pasūtījusi kopumā 20 «CS300» lidmašīnu, kas ir lielākais «CSeries» modelis. Pirmo «Bombardier» «CS300» lidmašīnu «airBaltic» Rīgas lidostā sagaidīja 2016.gada 30.novembrī, savukārt komerclidojumus ar jauno gaisa kuģi «airBaltic» sāka decembra vidū.

«airBaltic», pakāpeniski atjaunojot floti ar Kanādas «Bombardier» ražotājām CS300 lidmašīnām, pārdos «Boeing 737» lidmašīnas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu