Pērn augusi Centrālās finanšu un līgumu aģentūras direktores alga

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pagājušajā gadā augusi Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) direktores Anitas Krūmiņas alga, liecina viņas Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par pagājušo gadu.

Ja par darbu CFLA direktores amatā 2015.gadā Krūmiņa saņēma 43 076 eiro, tad pērn viņas atalgojums pieauga par 4240 eiro - līdz 47 316 eiro.

Kompānija «WYG International Limited» Krūmiņai izmaksājusi honorāru 9537,66 eiro apmērā un kompensāciju 7962,34 eiro apmērā. Deklarācijā Krūmiņa paskaidro, ka honorārs un kompensācija par lidojumu, naktsmītņu, uzturēšanās un vietējā transporta izdevumiem saņemta par īstermiņa eksperta pienākumu veikšanu Horvātijā, lai nodrošinātu tehniskās palīdzības sniegšanu Horvātijas valsts administrācijai fondu vadības kontroles sistēmas jautājumos Eiropas Komisijas līdzfinansēta projekta ietvaros. Eksperta darbs veikts saskaņā ar darba devēja izsniegto atļauju savietot amatus

Tāpat AS «Swedbank» Krūmiņai procentos izmaksājusi 2,35 eiro.

CFLA direktores deklarācija liecina, ka 2016.gadā par 5870 eiro auguši Krūmiņas bezskaidras naudas uzkrājumi. Ja 2015.gadā Krūmiņa «Swedbank» bezskaidrā naudā bija uzkrājusi 10 456,75 eiro, tad pērn - 16 326,65 eiro.

CFLA direktore deklarējusi dzīvokli Rīgā, kā arī viņas īpašumā ir 2014.gada izlaiduma automašīna «Ford Fiesta».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu