VEF dividendes no pagājušā gada peļņas neplāno maksāt

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nekustamā īpašuma iznomātāja un energoapgādes pakalpojumu sniedzēja VEF dividendes no pagājušajā gadā gūtās peļņas neplāno maksāt, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai «Nasdaq Riga» par akcionāru kārtējās sapulces lēmumu projektiem.

VEF akcionāri kārtējā sapulcē 27.aprīlī plāno kompānijas 2016.gadā gūto peļņu novirzīt iepriekšējo gadu zaudējumu segšanai.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka akcionāru kārtējā sapulcē paredzēts iepazīties ar valdes un padomes ziņojumiem, kā arī zvērināta revidenta atzinumu, un lemt par 2016.gada pārskata apstiprināšanu un pērn gūtās peļņas izlietošanu. Tāpat VEF akcionāri plāno ievēlēt revidentu 2016.gada pārskata revīzijai un noteikt atlīdzību revidentam.

Pagājušajā gadā VEF, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 1,298 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,3% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga 4,7 reizes un bija 165 792 eiro.

VEF nodarbojas ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldīšanu, telpu iznomāšanu, elektrosadales pakalpojumu sniegšanu patērētājiem VEF teritorijā, kā arī melno un krāsaino metāllūžņu tirdzniecību. Kompānijas akcijas kotē «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā. Tās lielākais akcionārs ir «VEF Komunikāciju serviss».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu