FKTK anulē «Paytech» ierakstu maksājumu iestāžu reģistrā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome nolēmusi anulēt SIA «Paytech» ierakstu maksājumu iestāžu reģistrā, pavēstīja komisijas Komunikācijas daļas sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.

Viņa skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts, izmantojot likumā noteiktās tiesības anulēt darbības licenci, ja iestāde nav sākusi darbību 12 mēnešu laikā kopš reģistrācijas.

Tāpat Līcīte norādīja, ka attiecīgajai maksājumu iestādei nepastāv saistības pret klientiem - maksājumu pakalpojumu izmantotājiem.

Latvijā darbojas 23 reģistrētas un trīs licencētas maksājumu iestādes. Maksājumu iestādes tiek reģistrētas maksājumu iestāžu reģistrā, kurš regulāri tiek atjaunināts un ir pieejams FKTK mājaslapā.

«Paytech» Komercreģistrā iegrāmatota 2013.gada februārī, liecina «Firmas.lv»dati. Tās pamatkapitāls ir 2840 eiro, bet vienīgais īpašnieks ir Krievijas pilsonis Aleksanders Kuzmins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu