«Biļešu paradīzes» peļņa pērn palielinājās par 29,1%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva

Biļešu izgatavošanas un tirdzniecības uzņēmuma SIA «Biļešu paradīze» peļņa pērn palielinājās par 29,1%, sasniedzot 382 490 eiro, bet apgrozījums audzis par 7,4%, sasniedzot 1,617 miljonus eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma peļņa 2015.gadā bija 296 190 eiro, bet apgrozījums - 1,506 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījuma pieaugums pērn saistīts ar kopējo ekonomisko situāciju valstī, tās kopprodukta pieauguma tempu. Kā liecina «Biļešu paradīzes» dati, cilvēki var atļauties vairāk līdzekļus tērēt dažādiem izklaides pasākumiem.

Pērn uzņēmums turpināja sadarboties ar vadošajiem Latvijas teātriem. Tāpat uzņēmums turpināja pilnveidot tā īpašumā esošās tehnoloģijas un datorizēto tirdzniecības sistēmu. Ieviesta iespēja iegādāties biļetes mobilajās iekārtās.

Turpmāk uzņēmums savu galveno uzmanību veltīs tehnoloģiju attīstībai un ieviešanai uzņēmumā. Uzņēmuma vadība prognozē, ka tā attīstība turpināsies 7-10% apmērā viena gada laikā.

SIA «Biļešu paradīze» dibināta 1998.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 37 500 eiro. «Biļešu paradīzes» īpašnieki ir Nellija Tabune - 48%, Jānis Daube - 33,84%, SIA «Konccertmeistars» - 10,16% un Jānis Junkers - 8%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu