ZM valsts sekretāres Lucauas atalgojums pērn sarucis par 6,3%; uzkrājumi auguši par 44%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Zemkopības ministrijas (ZM) valsts sekretāre Dace Lucaua pagājušajā gadā, pildot amata pienākumus, ir saņēmusi 46 873, kas ir par 6,3% mazāk nekā gadu iepriekš, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija.

2015.gadā par darbu ZM valsts sekretāres amatā Lucaua saņēma 50 015 eiro.

Tāpat Lucaua pagājušajā gadā saņēma 40 centus procentu maksājumos no «Nordea Bank» Latvijas filiāles.

Laucai pērn piederēja zeme un nekustamais īpašums Ikšķilē, kā arī zeme Jumpravas pagastā. Vienīgais viņai piederošais transporta līdzeklis bija 2007.gada «Audi A4».

Amatpersonas deklarācijā sniegtā informācija vēsta, ka Lucaua pagājušā gada nogalē bezskaidrā naudā bija uzkrājusi 25 647 eiro, kas ir vairāk nekā 2015.gadā, kad Lucaua bija uzkrājusi 17 809 eiro. Salīdzinot ar 2015.gadu, ZM valsts sekretāres uzkrājumi pieauguši par 44%.

Lucaua ZM valsts sekretāres amatā ir kopš 2007.gada. Pirms tam viņa piecus gadus bija ZM parlamentārās sekretāres amatā, bet vēl pirms tam vadīja Lauku atbalsta dienesta Lauksaimniecības daļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu