Deputāts Kūtris pērn samazinājis savas parādsaistības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Saeimas deputātam, partijas «No sirds Latvijai» valdes loceklim Gunāram Kūtrim pērn izdevies samazināt savas parādsaistības, liecina Valsts ieņēmumu dienestā (VID) iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par aizvadīto gadu.

Kūtra parādsaistības pērn bija 139 tūkstošu eiro apmērā, bet gadu iepriekš - 2015. gadā - 158,7 tūkstoši eiro.

Par darbu Saeimā Kūtris pērn saņēmis 47,8 tūkstošus lielu algu, bet par lekciju lasīšanu Latvijas Universitātē - 18 tūkstošus eiro. Deputāts saņēmis arī piecus tūkstošus eiro lielu pensiju no «Swedbank atklātā pensiju fonda».

Pērn Kūtrim ir izdevies palielināt savus uzkrājumus - pērn viņa bezskaidrie naudas uzkrājumi veidoja 18 tūkstošus eiro, bet skaidrās naudas - piecus tūkstošus. Gadu iepriekš Kūtrim bija bezskaidrās naudas uzkrājumi desmit tūkstošu eiro apmērā.

Kūtrim pieder dzīvoklis Rīgā, kā arī vairāki zemes gabali gan galvaspilsētā, gan arī ārpus tās. Deputāta īpašumā ir arī 2004. izlaiduma gada vieglā pasažieru automašīna «Audi A6».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu