Kūpinājumu ražotājas SIA «Rubeņi» peļņa sarukusi astoņkārtīgi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Gaļas pārstrādātājas un kūpinājumu ražotājas SIA «Rubeņi» apgrozījums 2016.gadā bija 3,348 miljoni eiro, kas ir par 2% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pērn bija 9330 eiro, kas ir teju astoņas reizes mazāk nekā vēl pirms gada, liecina «Firmas.lv» publicētie dati.

2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 3,427 miljoni eiro, savukārt peļņa sasniedza 72 215 eiro.

Peļņas samazinājumu uzņēmuma vadība skaidro ar darba samaksas un transporta izdevumu pieaugumu. 2016.gada peļņa Jurim Skrīverim piederošais un Ķeguma novadā reģistrētais uzņēmums plāno atstāt nesadalītu.

Uzņēmuma vadība gada pārskata vadības ziņojumā norāda, ka SIA «Rubeņi» produkcija ir pieprasīta Latvijas veikalos un ēdināšanas uzņēmumos.

Pērn SIA «Rubeņi» veica gaļas pārstrādes ceha rekonstrukciju, pieņēma ekspluatācijā daļu rekonstruētā ceha, līdz ar to šogad plānots palielināt ražošanas apjomus un papildināt ražotās produkcijas sortimentu ar jaunu veidu gaļas izstrādājumiem, piesaistīt jaunus klientus, palielināt kūpināšanas pakalpojumu sniegšanas apjomus citiem uzņēmumiem.

Uzņēmuma vadība vēlas arī turpināt līguma saistības ar apdrošināšanas kompāniju par darbinieku veselības apdrošināšanu.

SIA «Rubeņi» galvenais darbības veids ir gaļas pārstrāde un dažādu veidu kūpinājumu ražošana un realizācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu