Rasnačs pērn pārdevis € 80 000 vērtu īpašumu, tieslietu ministra amatā nopelnījis 57,6 tūkstošus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (Nacionālā apvienība) valsts amatpersonas deklarācijā par pērno gadu norādījis, ka guvis 80 tūkstošus eiro no īpašuma pārdošanas, bet algā par ministra darbu saņēmis 57,6 tūkstošus eiro.

Rasnačs deklarācijā arī norādījis, ka saņēmis 85,36 eiro algu no Juridiskās koledžas. Pērnā gada deklarācijā viņš uzrādījis 74 918 eiro lielas parādsaistības. «Swedbank» viņam ir 13 353 eiro bezskaidrās naudas uzkrājums.

Viņa īpašumā ir 2005.gada «Honda» markas automobilis, kā arī airu laiva. Viņam ir divi dzīvokļi Rīgā, bet kopīpašumā Beverīnas novadā - zemes un būvju īpašums.

Saskaņā ar likumā «Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā» noteikto valsts amatpersonām kārtējās valsts amatpersonu deklarācijas par 2016. gadu jāiesniedz VID elektroniskajā deklarēšanas sistēmā (EDS) no 2017. gada 15. februāra līdz 3. aprīlim ieskaitot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu