Zvejas produktu uzglabāšanas ēku Skultes ostā cels par € 1,9 miljoniem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Skultes ostas pārvaldes konkursā par zvejas produktu uzglabāšanas ēkas būvniecību uzvarējusi personu apvienība, kurā ietilpst SIA «Būvkore»; SIA «JAF»; SIA «Prolatio Systems», liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkuma priekšmets ir ēkas zvejas produktu uzglabāšanai būvniecība atbilstoši tehniskajai specifikācijai Skultes ostas teritorijā. Projektu paredzēts īstenot ar Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai atbalstu.

Personu apvienība, kurā ietilpst «Būvkore»; «JAF»; «Prolatio Systems», darbus piedāvāja veikt par 1,88 miljoniem (bez pievienotās vērtības nodokļa).

Galvenā būvdarbu izpildes vieta ir Bērzu aleja 5F, Zvejniekciems, Saulkrastu novads, Saulkrastu pagasts. Plānotais būvdarbu pabeigšanas termiņš ir astoņi mēneši, bet ne vēlāk kā līdz 2017.gada beigām.

Sūdzību šajā iepirkumā iepriekš bija iesniegusi SIA «Alumax Group», taču Iepirkumu uzraudzības birojs nolēma izbeigt iesnieguma lietvedību.

Jau vēstīts, ka Skultes ostā pērn pārkrāva 751 600 tonnas kravu, kas ir par 28,4% vairāk nekā 2015.gadā. Skultes osta ir lielākā no Latvijas mazajām ostām. Šogad divos mēnešos ostā pārkrāva 142 400 tonnas kravu, kas ir par 36,9% vairāk nekā attiecīgajā laikā pērn.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu