Izdevums «Global Finance» atzinis «SEB banku» par labāko banku Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskais finanšu izdevums «Global Finance» paziņojis balvas «Labākās bankas Centrālajā un Austrumeiropā 2017.gadā» ieguvējus, un Latvijā par labāko banku atzīta «SEB banka».

Latvijas kaimiņvalstī Igaunijā par labāko atzīta «Swedbank», bet Lietuvā - «Siauliu bankas». Savukārt Centrālās un Austrumeiropas reģionā par labāko banku atzīta «Raiffeisen Bank International», liecina «Global Finance» publicētā informācija.

Zviedrijā par labāko banku atzīta «Swedbank», Somijā - «OP Financial Group», Dānijā - «Danske Bank», Norvēģijā - «Nordea».

Katras valsts labākās bankas kandidātus izvērtē starptautiska ekspertu komisija un žurnāla redakcijas pārstāvji, ņemot vērā tādus kritērijus kā jauna biznesa attīstīšana, uzņēmuma rentabilitāte, stratēģiskā attīstība, pakalpojumu un tehnoloģiju inovācijas. Izvērsta informācija par pasaulē un reģionos labākajām bankām tiks publicēta izdevuma «Global Finance» maija numurā.

Finanšu speciālistiem un uzņēmējiem paredzētais izdevums «Global Finance» tiek izdots kopš 1987.gada, un to lasa visā pasaulē.

Labākās bankas šogad paziņotas 24.reizi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu