Pagājušajā nedēļā «Citadele» lielāko ķīlu devušas desmit fiziskas un juridiskas personas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Pagājušajā nedēļā AS «Citadele» lielāko ķīlu 4,125 miljonu eiro vērtībā devušas desmit fiziskas un juridiskas personas, aģentūru LETA informēja Uzņēmumu reģistrā.

Banka "Citadele" no Kriša Tūna, Evijas Mirķes, Ihora Pankeviča, SIA "Mercury Wholesale, SIA "Global Spirits", Vladislava Poliščuka, SIA "TC&T Baltics", SIA "BB Wholesale", SIA "TC&T Baltics" un SIA "BB Wholesale" ņēmusi komercķīlu 4,125 miljonu eiro vērtībā.

Kopumā pagājušajā nedēļā reģistrētas 98 komercķīlas, bet 49 tika dzēstas.

Reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 229,40 miljardi eiro, no kuriem ir spēkā komercķīlas ar kopējo maksimālo prasījuma summu 160,44 miljardi eiro. Dzēsto reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 68,96 miljardi eiro.

Visvairāk komercķīlu - 22 - ņēmusi banka «Citadele» 76,171 miljonu eiro vērtībā, seko «SEB banka», kura ņēmusi 20 komercķīlas 9,157 eiro vērtībā, «Swedbank» ar 13 komercķīlām 9,143 miljonu eiro apmērā, «Attīstības finanšu institūcija «Altum«» ar 12 komercķīlām 572 237 eiro vērtībā, «Nordea Bank» ar piecām komercķīlām 4,702 eiro vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu