RTAB informatīvo videofilmu ražošanai tērēs € 153 688

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) informatīvo videofilmu ražošanai tērēs 153 688 eiro, liecina informācijas Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja RTAB pārstāve Anna Blaua, iepirkums izsludināts par informatīvo filmu veidošanu par īpašiem pasākumiem un notikumiem Rīgā turpmāko trīs gadu laikā. «RTAB bieži rodas nepieciešamība pēc vienota stila video materiāla, ko šajā gadījumā plānots uzticēt vienai producentu kompānijai,» sacīja Blaua.

Pēc RTAB pārstāves teiktā, videofilmu mērķis būs starptautiskai auditorijai ar vizuālo materiālu attēlot Latvijas galvaspilsētai nozīmīgus pasākumus, kas piesaistītu pilsētai vēl lielāku skaitu viesu.

Vienlaikus viņa piebilda, ka kopējā iepirkuma summa ir maksimālais budžets, ko potenciāli plānots atvēlēt vairāku video materiālu izgatavošanai.

Atbilstoši publikācijai IUB mājaslapā, tiesības slēgt līgumu par videofilmu veidošanu iepirkumā ieguvis Lietuvas uzņēmums UAB «Nonsense».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu