Kā salīdzināt ar kredītu saistītās izmaksas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ko tu darītu ar liekiem 2000 eiro? Izremontētu dzīvokli vai māju, iemācītos spāņu valodu vai varbūt aizbrauktu ceļojumā? Visticamāk, neviens apzināti neizvēlētos šo naudu atvēlēt kredīta vai līzinga procentmaksājumiem. Tomēr realitātē tā notiek – neizvērtējot dažādu aizdevēju piedāvājumus, visa aizņēmuma perioda laikā var nākties atvadīties pat no vairākiem tūkstošiem eiro. Lai novērtētu dažādu aizdevēju piedāvājumu, jāpievērš uzmanība ne tikai procentu likmei.

Aizdevumu salīdzināšanas platforma www.altero.lv sniedz iespēju salīdzināt dažādu Latvijā pieejamo aizdevēju piedāvājumus. No tās atvēršanas brīža pērn jūlijā platformu izmantojuši jau vairāk nekā 10 000 klientu. Visbiežāk aizdevums tiek izmantots auto iegādei, mājokļa remontam, esošo kredītu apvienošanai vai pārkreditācijai ar zemākām procentu likmēm, mēbeļu un tehnikas iegādei vai maza biznesa sākšanai. Reizēm iemesli ir arī ārsta apmeklējums vai maksas operācija, kā arī kāzas un šķiršanās.

Foto: Publicitātes foto

www.altero.lv ir inovatīvs finanšu tehnoloģiju (FinTech) uzņēmums, kas nodrošina bezmaksas aizdevumu salīdzināšanas pakalpojumus. Tas dibināts 2016.gada vidū, un to līdz šim izmantojuši aptuveni 10 000 klientu. www.altero.lv sadarbības partneru vidū ir Citadele, Bigbank, PrivatBank, TF Bank, Aizdevums.lv, InCredit Group, Inbank, Credit24, Money Express Credit, VitaCredit, NordCard, Motoro, Mogo un citi.

Uzzini vairāk!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu