«Pasažieru vilciena» valdi pamet Mikus Pērse

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Austra Helēna Žaggere/LETA

AS «Pasažieru vilciens» valdes loceklis Mikus Pērse iesniedzis atlūgumu, apliecināja uzņēmuma pārstāvis Egons Ālers.

Šodien ir pēdējā Pērses darbadiena «Pasažieru vilcienā».

Ālers pauda, ka šāds solis ir Pērses personīgais lēmums, kas varētu būt saistīts ar jauniem izaicinājumiem karjerā. Darba kompānijas valdē turpina Inga Vagele, kā arī valdes priekšsēdētājs Andris Lubāns. Uzņēmuma valde būs lemtspējīga arī divu cilvēku sastāva.

Pērse uzņēmuma valdes locekļa amatā ir kopš 2014.gada jūlija, kad viņu kopā ar AS «Latvijas dzelzceļš» toreizējo finanšu direktoru Māri Bremzi pārcēla uz «Pasažieru vilcienu» pēc tam, kad bija atkāpusies «Pasažieru vilciena» valde Arta Birkmaņa vadībā.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada rudenī Bremze iesniedza atlūgumu, bet pēc tam kļuva par AS «Baltijas ekspresis» valdes priekšsēdētāju.

«Pasažieru vilciens» ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no «Latvijas dzelzceļa» veiktajām funkcijām. Iepriekš «Pasažieru vilciens» 100% bija «Latvijas dzelzceļa» meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu