«Mārtiņa Beķerejas» apgrozījums nedaudz pieaudzis, pārsniedzot 2,5 miljonus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Konditorejas izstrādājumu zīmola «Mārtiņa Beķereja» īpašniekam «Pērse L.L.K.» pērn nedaudz pieaudzis apgrozījums, salīdzinot ar gadu iepriekš, sacīja kompānijas valdes priekšsēdētājs un īpašnieks Mārtiņš Kalniņš.

Viņš pastāstīja, ka uzņēmums pagājušo gadu aizvadījis ar nelielu izaugsmi. Lai arī precīzas peļņas aplēses vēl nav veiktas, tā ir pieaugusi, salīdzinot ar gadu iepriekš. Pagājušajā gadā audzis arī uzņēmuma apgrozījums, pārsniedzot 2,5 miljonus eiro.

Pēc kompānijas valdes priekšsēdētāja teiktā, apgrozījums pieaugums pērn sasniegts, pateicoties «Pērse L.L.K.» īstenotajām mārketinga aktivitātēm.

«Pirmkārt, esam sākuši daudz finanšu resursu ieguldīt mārketinga aktivitātēs. Otrkārt, tā kā «Mārtiņa Beķereja» ir vairāk pazīstama latviešu valodā runājošajā sabiedrības daļā, mēs ļoti daudz esam ieguldījuši arī reklāmās krievvalodīgajos medijos. Pieļauju, ka tas arī ir devis savu pozitīvu pienesumu,» teica Kalniņš.

Kalniņš arī piebilda, ka konditorejas izstrādājumu patēriņš uzņēmuma beķerejās aizvadītajā gadā nav samazinājies. «Mums ir savi uzticamie klienti, kas novērtē mūs un mūsu nemainīgo kvalitāti, līdz ar to mūsu konditorejās patēriņš ir stabils,» teica «Mārtiņa Beķerejas» īpašnieks.

LETA jau vēstīja, ka 2015.gadā «Pērse L.L.K.» strādāja ar 2,467 miljonu eiro apgrozījumu un 136 128 eiro peļņu.

«Pērse L.L.K.» ir dibināts 1993.gadā un tā pamatkapitāls ir 2880 eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Mārtiņam Kalniņam. «Pērse L.L.K.» nodarbojas ar maizes, svaigi ceptu mīklas izstrādājumu un kūku ražošanu. Patlaban uzņēmumam ir pieci veikali-kafejnīcas Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu