Augulis apliecina, ka jaunu Rīgas brīvostas pārvaldnieku meklēs starptautiskā konkursā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) šodien koalīcijas partneriem esot apliecinājis, ka jauna Rīgas brīvostas pārvaldnieka atrašanai tiks rīkots atklāts starptautisks konkurss.

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) pēc koalīcijas partiju sanāksmes sacīja, ka partneri uzskata – valdības pārstāvjiem brīvostā jābūt vienotam skatījumam šajā jautājumā. Premjers arī uzsvēra, ka labākā kandidāta meklēšanai jārīko atklāts konkurss.

«Vienotības» priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns norādīja, ka koalīcijas sanāksmē piedalījās arī Augulis, kurš tika aicināts izmantot iespēju, lai sameklētu jaunu pārvaldnieku atklātā un starptautiskā konkursā. Koalīcijas partneri guva apliecinājumu, ka tā, visticamāk, arī tiks izdarīts, piebilda politiķis, uzsverot, ka satiksmes ministram arī ir iespēja ietekmēt šo procesu.

Jau vēstīts, ka 25.janvārī ostas valde saņemts ilggadējā Rīgas brīvostas pārvaldnieka Leonīda Loginova iesniegums ar lūgumu no šā gada 10.marta viņu atbrīvot no amata.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu