Vēlreiz mēģinās izsolīt «Trasta komercbankas» prasījuma tiesības pret Bulgārijas uzņēmumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Likvidējamā AS «Trasta komercbanka» izsludinājusi izsoli ar lejupejošu soli, lai pārdotu prasījuma tiesības pret Bulgārijas uzņēmumu «AJ Property ltd».

Prasījumu tiesību tirgus cena ir 127 558 eiro, bet sākumcena - 95 668,5 eiro, teikts paziņojumā par izsoli. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Izsole notiks 14.februārī Rīgā, Miesnieku ielā 9.

Pretendentiem ne vēlāk kā trīs darba dienas līdz izsolei jāieskaita prasījuma tiesību nodrošinājums 10% apmērā no izsoles tirgus cenas un dalības maksa 100 eiro.

Iepriekš «Trasta komercbanka» šīs prasījuma tiesības centās pārdot izsolēs ar augšupejošu soli.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma 2016.gada marta sākumā anulēja «Trasta komercbankas» licenci, bet marta vidū Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina «Trasta komercbanku» par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

Kopš bankas atzīšanas par likvidējamu līdz 2016.gada beigām «Trasta komercbankas» likvidators atguvis 111,94 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu