Studiju un studējošo kredītus turpinās izsniegt «SEB banka»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Šodien Finanšu ministrijas (FM) rīkotajā izsolē kredītiestādēm par tiesībām 2017.gadā izsniegt studiju un studējošo kredītus ar valsts vārdā sniegtu galvojumu uzvarējis vienīgais izsoles dalībnieks - AS «SEB banka», informēja FM.

Tiesības 2017.gadā izsniegt studiju kredītus ar valsts vārdā sniegtu galvojumu «SEB banka» saņēmusi par kopējo summu 25 200 000 eiro, procentu likme - sešu mēnešu EURIBOR likme plus 2,5%.

Savukārt tiesības 2017.gadā izsniegt studējošo kredītus ar valsts vārdā sniegtu galvojumu «SEB banka» saņēmusi par kopējo summu 10 756 620 eiro, procentu likme - sešu mēnešu EURIBOR likme plus 2,5%.

Izsoles noteikumi tika apstiprināti ar FM rīkojumu. Izsoles komisijas sastāvā darbojās FM, Izglītības un zinātnes ministrijas, kā arī Valsts kases pārstāvji.

Arī pērn, 2016.gadā, tiesības izsniegt studiju un studējošo kredītus ar valsts vārdā sniegtu galvojumu ieguva «SEB banka».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu