Dombrovskis piedalīsies Davosas forumā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Eiropas Komisijas (EK) viceprezidents eiro un sociālā dialoga jautājumos Valdis Dombrovskis (V) šogad piedalīsies pasaules ekonomiskās un politiskās elites forumā, kas tiek rīkots Šveices kūrortpilsētā Davosā.

Kā liecina Dombrovska darba kārtība, viņš 17.janvārī dosies uz Šveici, savukārt jau 18.janvārī piedalīsies pasaules ekonomiskās un politiskās elites forumā.

Jau vēstīts, ka Latvijas prezidents Raimonds Vējonis un Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) šogad nepiedalīsies pasaules ekonomiskās un politiskās elites forumā.

Kučinskis iepriekš apliecināja, ka uz Davosas forumu nav plānots doties. Arī Vējonis atzina, ka speciālu ielūgumu neesot saņēmis. Viņš gan atklāja, ka šogad plāno piedalīties Minhenes drošības konferencē.

Kā ziņots, arī Vācijas kanclere Angela Merkele jau otro gadu pēc kārtas nepiedalīsies pasaules ekonomiskās un politiskās elites forumā, kas tiek rīkots Šveices kūrortpilsētā Davosā, pirmdien paziņoja viņas pārstāvis.

Viņas vietā Vāciju Pasaules Ekonomiskajā forumā pārstāvēs finanšu ministrs Volfgangs Šeible un aizsardzības ministre Urzula fon der Leiena.

Šā gada Davosas foruma devīze ir «Atsaucīga un atbildīga vadība», un tā norise sakrīt ar jaunievēlētā ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu