Zemkopības nozares iestāžu darbības pilnveidošanai būs pieejami € 5 miljoni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Valdība šodien atbalstīja 5 miljonu eiro atvēlēšanu no Eiropas Savienības fondu līdzekļiem Zemkopības ministrijas (ZM) un tās padotībā esošo iestāžu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju attīstībai.

Projekts ir vērsts uz zemkopības nozares iestāžu darbības efektivitātes palielināšanu, pilnveidojot iestāžu darbības procesus, nodrošinot starpiestāžu sadarbību, pilnveidojot elektroniskos pakalpojumus, kā arī attīstot centralizētu koplietošanas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju infrastruktūru.

Par piešķirto finansējumu plānots veikt zemkopības nozares informācijas sistēmu auditu un vienotas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju arhitektūras izstrādi. Tāpat paredzēts pilnveidot zemkopības nozares klientu apkalpošanu, izveidojot vienotu klientu apkalpošanas risinājumu un pilnveidot inspekcijas procesus.

Projekta laikā plānots pilnveidot zemkopības nozares centralizēto informācijas un komunikācijas tehnoloģiju infrastruktūru, kā arī nodrošināt zemkopības nozares darbības procesu .

Projekti būs jāīsteno līdz 2020.gadam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu