FM konkursā meklē Finanšu tirgus politikas departamenta direktoru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Finanšu ministrija (FM) izsludinājusi konkursu uz Finanšu tirgus politikas departamenta direktora amatu.

Amata pretendentam nepieciešama augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība ekonomikā vai tiesību zinātnēs, teicamas angļu valodas zināšanas, darba pieredze vadošā amatā, ne mazāk kā trīs gadu pieredze darbā ar finanšu tirgus jautājumiem un tiesību aktu izstrādi, zināšanas un pieredze darbā ar Starptautiskām finanšu institūcijām un Eiropas Savienības institūcijām u.c.

Pieteikumus var iesniegt FM līdz 30.decembrim.

Kā ziņots, iepriekš FM Finanšu tirgus politikas departamenta direktora amatā strādāja Anna Dravniece, kura šovasar devās strādāt uz Vašingtonu Pasaules Bankas direktora padomnieka amatā. Pēc tam par FM Finanšu tirgus politikas departamenta direktora pienākumu pildītāju tika iecelta Finanšu tirgus politikas departamenta direktora vietniece un Finanšu sektora pārvaldības nodaļas vadītāja Aija Zitcere.

FM Finanšu tirgus politikas departaments nodrošina finanšu tirgus politikas veidošanu valsts finanšu stabilitātes nodrošināšanai un ekonomikas attīstības veicināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu