«Trasta komercbanka» janvārī izsolīs zemesgabalus Ķekavas novadā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Likvidējamā AS «Trasta komercbanka» janvārī izsludinājusi izsoles, lai pārdotu zemesgabalus Ķekavas novadā.

Paziņojumā par izsoli teikts, ka 19.janvārī labprātīgā pirmajā izsolē ar augšupejošu soli tiks izsolīts 24 000 kvadrātmetru plašs zemesgabals, kas atrodas Ķekavas novadā, «Koraļļos». Šī nekustamā īpašuma tirgus un izsoles sākumcena ir 71 000 eiro, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Pretendentiem ne vēlā kā piecas darba dienas pirms izsoles norises dienas jāiemaksā nekustamā īpašuma pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles tirgus cenas un dalības maksa 100 eiro.

19.janvārī plānota arī pirmā labprātīgā izsole ar augšupejošu soli, lai pārdotu 23 000 kvadrātmetru plašu zemesgabalu Ķekavas novadā, Rāmavā «Ķiršogās». Šī nekustamā īpašuma tirgus un izsoles sākumcena ir 76 000 eiro, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Pretendentiem ne vēlāk kā piecas darba dienas pirms izsoles norises jāieskaita nekustamā īpašuma pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles tirgus cenas un dalības maksa 100 eiro.

Izsoles notiks Rīgā, Miesnieku ielā 9.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma marta sākumā anulēja «Trasta komercbankas» licenci, bet marta vidū Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina «Trasta komercbanku» par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

Kopš bankas atzīšanas par likvidējamu līdz oktobra beigām «Trasta komercbankas» likvidators atguvis kopumā 95,4 miljonus eiro.

Bankas likvidators informē, ka jebkurš interesents var izteikt vēlmi iegādāties nekustamo īpašumu pēc nenotikušas izsoles par nenotikušās izsoles sākuma cenu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu