Par NVA vadītāju aicinās apstiprināt pašreizējo direktora pienākumu izpildītāju Simsoni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Labklājības ministrija (LM) plāno aicināt pašreizējo Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) vadītāja pienākumu izpildītāju un vadītāja vietnieci Evitu Simsoni apstiprināt aģentūras vadītāja amatā, liecina ministrijas sagatavotais rīkojuma projekts, kuru otrdien plānots skatīt valdībā.

Kā norāda LM, ņemot vērā Simsones izglītību, profesionālo kvalifikāciju, zināšanas un prasmes, būtu lietderīgi lemt par viņas kandidatūras apstiprināšanu NVA direktora amatā.

Simsone Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā ieguvusi sociālo zinātņu bakalaures grādu psiholoģijā, kā arī LM uzskata, ka viņas profesionālās zināšanas un pieredze darba plānošanā un uzraudzībā ir atbilstošas iestādes vadītāja pienākumu izpildei. Kā būtiskāko priekšrocību ministrija min Simsones ilggadējo pieredzi NVA Cēsu filiāles vadītāja amatā.

Saskaņā ar Valsts civildienesta likumu pārraudzībā esošas iestādes vadītāju amatā ieceļ ministrs pēc apstiprināšanas Ministru kabinetā. Līdz ar to tiek izvirzīta Simsones kandidatūra.

Iepriekšējā NVA vadītāja Inese Kalvāne darbu aģentūrā pameta 8.septembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu