Sākta lokālplānojuma zemesgabalam Mūkusalas ielā publiskā apspriede

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

No 12.decembra līdz nākamā gada 10.janvārim notiks lokālplānojuma redakcijas publiskā apspriešana zemesgabalam Rīgā, Mūkusalas ielā 100, informēja Rīgas domē.

Lokālplānojums tiek izstrādāts, lai grozītu Rīgas teritorijas plānojumu, mainot atļauto izmantošanu no jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju uz tādu apbūves teritoriju, kur varētu realizēt biroju ēkas būvi.

Lokālplānojuma izstrādes procesā tiks izvērtēta iespēja veidot līdz četriem stāviem augstu apbūvi.

Publiskās apspriešanas sanāksme notiks 19.decembrī plkst.17 Rīgas domē.

Ar lokālplānojuma redakcijas materiāliem no 12.decembra līdz 10.janvārim var iepazīties Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā, interneta portālā «geolatvija.lv/geo/tapis3#document_902», kā arī klātienē Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā.

Rakstiski priekšlikumi līdz 10.janvārim sūtāmi pa pastu vai iesniedzami Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā. Viedokli un priekšlikumus var izteikt arī elektroniski portālā «geolatvija.lv/geo/tapis3#document_902».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu