«Pasažieru vilciens» sāk pārdot e-biļetes mobilo ierīču lietotnē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

No šodienas AS «Pasažieru vilciens» piedāvā iegādāties e-biļetes mobilo ierīču lietotnē, pavēstīja uzņēmumā.

«Mobilo ierīču lietotņu lietotājiem (»Android» un iOS operētājsistēmām) būs pieejamas vienreizējās braukšanas biļetes un bagāžas biļetes vienā virzienā un braucieniem turp un atpakaļ. E-biļetes cena ir tāda pati, kāda pērkot kasē, un tās var iegādāties, izmantojot VISA, «VISA Electron», «MasterCard» un «Maestro» maksājumu kartes,» informēja «Pasažieru vilciena» pārstāvji.

Patlaban uzņēmuma mobilo ierīču lietotni lejuplādējuši vairāk nekā 66 000 lietotāju. Lai iegādātos e-biļeti, nepieciešams lejuplādēt «Pasažieru vilciena» lietotnes atjauninājumus «App Store» un «Google Play» vietnēs.

Kopš e-biļetes ieviešanas «Pasažieru vilciena» mājaslapā pārdoti vairāk 12 000 biļešu, pirkumu kopējai vērtībai pārsniedzot 20 000 eiro.

Nākamgad «Pasažieru vilciens» plāno piedāvāt iespēju internetā, tostarp mobilo ierīču lietotnēs, iegādāties arī dienu un mēneša abonementa biļetes. Tāpat paredzēts ieviest alternatīvu biļetes apmaksas iespēju, par starpniekiem izmantojot mobilo sakaru operatorus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu