«Startup Slalom» uzvar ideja par rīku, kas ļautu vecākiem sekot līdzi bērnu maksājumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmajā «Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas» rīkotajā «Startup Slalom» uzvarējusi komanda «CardOn», kas piedāvā izstrādāt tiešsaistes platformu un mobilo lietotni, kas ļauj vecākiem kontrolēt ar bankas karti veiktos bērna maksājumus un pirkumus.

Pasākuma organizētāji pavēstīja, ka nedēļas nogalē notikušajā pasākumā piedalījās 70 dažādu jomu speciālistu, lai 48 stundu laikā jaunradītās komandās no idejām izveidotu produktu prototipus un attīstītu jaunā biznesa attīstības vīzijas.

Tostarp piektdienas, 11.novembra, vakarā prezentētas 20 jaunas idejas, bet noslēgumā - svētdienas, 13.novembra, vakarā - žūrijai prezentētas sešas jaunuzņēmumu komandas. Par labāko žūrija atzina «CardOn» piedāvājumu.

«Startup Slalom» iniciatīvas laikā plānots ik pēc trim mēnešiem rīkot dažādu tēmu pasākumus, kas pievērsīsies gan informācijas un komunikācijas tehnoloģiju, gan zinātnē balstītām idejām.

«Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas» biedru vidū ir «Infogr.am», «AirDog», «TechHub Riga», «NacoTechnologies», kā arī daudzi citi «startup» uzņēmumi, organizācijas un privātpersonas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu